Home
Openingstijden
Het Team
De praktijk
Route
Kennelhoest
Niesziekte
Links
Dierenkliniek Kaatsheuvel
Uitsluitend voor gezelschapsdieren
Konijnen Enten
Vakantie
Vuurwerk
Praktijk Mededelingen

Corona mededeling

(22-03-2020)

 

Ook wij spelen vanzelfsprekend in op de gebeurtenissen van de dag. De hele samenleving wordt geraakt door het plotseling opgekomen corona (covid-19)  virus.

 

Het belangrijkste is om de samenleving niet te veel extra te ontwrichten, maar de zorg voor onze huisdieren toch optimaal te houden, daarom het volgende:

 

De gebruikelijke maatregelen zijn natuurlijk ook bij ons van toepassing

 

Thuis blijven als u zich niet optimaal voelt (niezen, loopneus, keelpijn, kuchen, hoesten, verhoging, koorts), dit geldt zowel voor ons personeel als voor onze cliënten. Als u zich niet lekker voelt, annuleer uw afspraak, er zijn geen kosten aan verbonden.

 

En natuurlijk de algemene maatregel: houd afstand, geen handen schudden, hygiëne is van het grootste belang.

 

Als extra aandachtspunten

 

De open spreekuren worden voorlopig niet opgevuld met afspraken. Op deze tijden kunnen medicijnen en voer worden afgehaald. Kom bij voorkeur niet met uw huisdier naar de inloopspreekuren om infectierisico te minimaliseren. Mocht u wel op die tijden met uw huisdier (moeten) komen, dan proberen wij u indien mogelijk toch zo veel mogelijk te helpen, of een afspraak te maken voor een andere tijd. Let op: houd afstand, minimaal 1,5 meter.

 

U kunt altijd een afspraak maken buiten de spreekuren. De afspraken worden ruimer ingepland, maar door de enorme drukte en het onvoorspelbare (spoed) aanbod kan het toch nog wel eens wat uitlopen, hiervoor vragen wij uw begrip. Er zijn een aantal extra zitplaatsen en door extra tijd in te plannen proberen we de onderlinge contacten te minimaliseren.  Ook hier geldt als vanzelfsprekend weer: houd afstand van elkaar.
 

Om de doordeweekse drukte wat te ontlasten zijn er meer mogelijkheden voor afspraken gecreëerd. Het is voorlopig ook mogelijk om afspraken te maken voor de zaterdag. Vanzelfsprekend hanteren we onder de huidige omstandigheden op deze zaterdagen de gewone tarieven, zoals we ze ook door de week hanteren en is er geen weekendtoeslag voor de op zaterdag gemaakte afspraken.

 

We verzoeken u dringend om met slechts één begeleider per dier naar de praktijk te komen, we begrijpen dat het soms erg lastig en niet altijd mogelijk is met de gesloten scholen en beperkte kinderopvang. Probeer toch zo veel mogelijk alleen te komen met uw huisdier.

 

Vriendelijk verzoeken wij u om indien mogelijk te pinnen in plaats van contant te betalen.

 

Gezien het vergrote infectierisico (voor ons en u) en de hogere werkdruk is het de komende periode niet mogelijk om huis visites af te leggen.

 

Met wat extra inzet en medewerking van ons allen moet en kan de zorg voor onze geliefde huisdieren gewaarborgd blijven!

                  

                     Gezondheid voor mens en dier staan altijd voorop!

 

 

Webdesign Ton Spierings
© Maatschap Dierenkliniek Kaatsheuvel
BTW No: NL 8077.56.179.B01
K v K : 17255022